Žene otkrile razloge zbog kojih su prekinule vezu. Neke stvari su zaista ponižavajuće

BUZZFEED je pitao svoje čitateljice da im otkriju koja je bila kap koja je prelila čašu i nakon koje su prekinule veze i brakove sa svojim partnerima. Stvari koje su neke žene doživjele zaista su ponižavajuće. Evo nekoliko njihovih priča…

Porodila se, a on ju pitao što je za večeru…

“Bila sam u bolnici, imala sam trudove, a on je više pažnje posvećivao košarkaškoj utakmici na TV-u nego rođenju svog sina. Sutradan kad smo išli iz bolnice, čim smo ušli u kuću, pitao me što je za večeru. To je bio kraj s njim i njegovim omalovažavanjem.”

“Bila sam u braku s njim gotovo četiri godine kad smo doživjeli prometnu nesreću u kojoj sam skoro umrla. Njemu je više bilo stalo do auta nego mene.”

“Rekao mi je da me želi povesti na krstarenje kako bih proslavila diplomu… ali samo ako prije toga smršavim.”

“Bili smo zajedno oko šest mjeseci. Većinu vremena sam provodila s njim, a ne sa svojim prijateljima. Kada bih se našla s prijateljima, pričali bismo cijeli dan ili noć da bismo nadoknadili. Dečko je bio ljubomoran i nepovjerljiv. Jedne noći dok sam bila vani s prijateljima, primila sam nekoliko poruka i poziva od dečka. Govorio je da je moja mačka ozlijeđena i krvari po tepihu.

Bila sam u šoku i počela sam paničariti. Došla sam kući i našla sam mačku bez ikakvih ozljeda. Suočila sam se s njim, a on je samo rekao da je bio zabrinut za mene. Lagao je da je moja mačka povrijeđena samo kako bi me spriječio da provodim vrijeme s prijateljima.”

Nekima riječi utjehe nisu poznata stvar

“Zamolila sam ga da mi pričuva mačku dok sam bila tri tjedna na poslovnom putu. Kad sam došla kući, primijetila sam da se moja mačka skriva svaki put kad on uđe u prostoriju. Pitala sam ga zašto se tako mačka ponaša. Uvjeravao me da se ništa nije dogodilo.

Ipak, to me kopkalo i nije mi se sviđalo što je moja mačka uplašena u njegovoj blizini. Unatoč tome što ne znam je li se što dogodilo, prekinula sam vezu i zamolila ga da me više ne posjećuje. Ne samo zato što mi je najbitnije da je moja mačka dobro, već sam shvatila da ako je učinio nešto zbog čega je ona uplašena, postoji šansa da ću ga se i ja jednog dana bojati.”

“Bili smo skupa sedam godina, od čega dvije u braku. Kap koja je prelila čašu bila je kad sam posjekla ruku i trebala na operaciju. Bila sam toliko prestravljena što ću biti pod anestezijom. Čekali smo dva sata prije operacije, a on je cijelo vrijeme igrao igrice na telefonu. Kad su došli po mene, samo je rekao: ‘Ok, vidimo se kasnije’, ustao i otišao.

Bez zagrljaja, poljupca, ‘bit ćeš dobro’, ništa, samo ‘ok, bok’. Nije mi mogao pružiti ni mrvicu utjehe kad je to bilo potrebno. I nakon zahvata me ostavio samu, iako je prijedlog liječnika da osoba ne bude sama narednih 24 sata nakon anestezije.”

“Trenutak kad sam prekinula bio je kad mi je moron od muškarca rekao: ‘Ti si žena. Trebaš znati gdje ti je mjesto’ za vrijeme jedne svađe. Kad je to izgovorio, znala sam da je gotovo.”

“Trenutak koji je presudio bio je kad mi je suprug rekao da se proteklih godina dana prema meni ponaša kao kreten samo kako bi me naučio lekciju. Ako ne naučim lekciju, neka odjebem. Ubrzo sam podnijela zahtjev za razvod.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *