Uživala u lunaparku, a zatim joj je prišla žena i dala poruku koja ju je rasplakala

JEDNA je Britanka sa svoje dvoje djece prije nekoliko dana posjetila lunapark u Nottinghamu, no nije očekivala da će dobiti poruku koja će je ganuti do suza, piše The Mirror.

Dok je uživala sa svojom djecom, prišla joj je strankinja i bez riječi joj pružila omotnicu. Prije nego što se snašla, strankinja se već izgubila u gužvi, a majka je pogledala što se nalazi unutra i šokirala se kad je ugledala novčanicu od 100 funti uz koju je bila poruka. 

Topla gesta 

“Sretan Božić! Ovo je bila teška godina za sve. Molim vas, uzmite ovaj poklon i uživajte u praznicima. Kupite si još jedan poklon, počastite voljenu osobu ili sebe”, pisalo je na ceduljici. 

Britanku su preplavile emocije i počela je plakati, a zatim je nastavila čitati. Na kraju poruke je pisalo: “Jedino što tražim je sljedeće. Ako ili kad si budete to mogli priuštiti, ponovite ovu gestu i vi nekoga iznenadite. Još jednom sretan Božić!” 

Majka je pokušavala pronaći strankinju u lunaparku, ali bezuspješno. Kasnije je ispričala medijima da je bila zapanjena kad je pročitala poruku. 

“O ovakvim stvarima čitate na internetu, ne očekujete da se vama dogode”, zaključila je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *