Splićanka ljuta zbog koncerta na Adventu: “Ma koliko za stol za Cetinskog?!”

TONY CETINSKI sinoć je održao koncert u Splitu u sklopu Adventa na Prokurativama, a jedna Splićanka požalila se kako ju je razljutila cijena rezervacije stola, piše Slobodna Dalmacija.

“Moje prijateljice i ja obožavamo Tonyja Cetinskog, stvarno ga dugo nije bilo u Splitu, baš nas je obradovala najava večerašnjeg  koncerta na Adventu na Prokurativama, ali redoslijed događaja na kraju me razljutio”, rekla je uoči početka koncerta. 

“Nismo mogle stati gdje smo htjele” 

“Kupile smo karte koje su u pretprodaji koštale 20 eura, a danas, na dan koncerta 25. Jutros sam prošetala do Prokurativa raspitati se postoji li mogućnost da nam rezerviram stol, a konobar mi je odgovorio da nema problema i da to košta 90 eura! Pitam ga šta dobivamo za tih 90 eura, on mi odgovara: Ništa! Rezervaciju. Možete li u to vjerovati?”, požalila se. 

“Večeras nam je konobar na drugom mjestu rekao da se stol mogao rezervirati uz uvjet kupnje dvije boce vina, jutros mi onaj nije tako rekao. Svakako, mi na kraju, za naše uredno kupljene ulaznice, nismo mogle stati gdje smo htjele, nego samo u prolaze iza svih stolova i ispod arkada”, objasnila je. 

“Nije mi žao što smo došle”

Dodala je kako je kasnije požalila što se ona i prijateljice nisu sjetile kupiti ulaznicu za klizanje od 7 eura jer su se tako mogle klizati, ali i iz bolje pozicije vidjeti koncert. 

“Ipak, nije mi žao što smo došle, jer stvarno volimo Tonyjeve pjesme i on je vrhunski glazbenik, i večeras, kao i uvijek, daje sve od sebe”, zaključila je. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *