Generacija Z otkrila kako prepoznaje milenijalce pa ih razbjesnila: “Opsjednuti su”

TRENDOVI stalno izlaze iz mode, ali novo je otkriće generalno šokiralo internet. Izgleda da mlađe generacije sada prepoznaju milenijalce jer oni – utrpavaju majice. Znate ono kada košulju ili džemper ugurate samo u prednji dio hlača, ali ne i u stražnji dio?

Brianna Archuletta, 33-godišnja kreatorica sadržaja iz Kansas Cityja, objavila je video u kojem je podijelila nesretnu vijest i za kratko je vrijeme postala viralna s više od milijun pregleda. Ona je to saznala dok je skrolala kroz videozapise “prestani se oblačiti kao milenijalka” na TikToku.

Osim uvlačenja majica s prednje strane hlača, iz mode su, kaže, izašle i uske traperice i čarape koje se ne vide (molim?). “Štoooo?! Što drugo da radimo s prednjom stranom majice? Što bismo mi trebali uopće raditi? Upomoć! Nisam imala pojma”, čudila se u videu.

Milenijalci bijesni: “Opsjednuti su s nama”

Milenijalci diljem interneta ostali su u šoku. Bili su se spremni žestoko posvađati nakon ovog saznanja. “Generacija Z ne utrpava majice jer nose samo topove”, “Generacija Z je opsjednuta s nama”, “Zašto nam stalno traže mane?”, samo su neki od komentara ispod objave.

Pripadnici generacije Z u svojim su objašnjenjima naveli da im nema smisla utrpavati samo prednji dio, a da zadnji visi preko hlača. Neki od njih su ipak bili opušteni i naveli su da i oni to ponekad rade. Mnogima se ipak ne sviđa takav modni izričaj, što je potvrdilo ovu teoriju.

A Brianna, kreatorica videa, rekla je da još ne odustaje od prednjeg uvlačenja. Za BuzzFeed je navela: “Definitivno ću se držati svog stila. Mislim da je važno tumačiti trendove kroz vlastiti osjećaj za stil… Nisam previše zabrinuta o tome gdje bi me to moglo dovesti.”

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *