150 mil. pregleda: Novi TikTok izazov testira vjernost muškaraca. Nisu se proslavili

NAKON viralne teorije o guljenju naranče koja navodno puno otkriva o vašem partneru, pojavio se novi izazov na TikToku koji testira vjernost muškaraca i malo je reći da se nisu proslavili.

Novi izazov #nameawoman (navedi ime žene) preplavio je feedove i postigao više od 150 milijuna pregleda na TikToku, a mnoge žene pohrlile su ga isprobati. Izazov se sastoji od toga da zatražite partnera da izgovori prvo žensko ime koje mu padne na pamet. Zvuči jednostavno, zar ne? Izgleda da ipak nije. 

Od Rose Parks do Anne Hathaway 

Naime, bilo bi za očekivati da će tipovima prvo pasti na pamet ime njihove partnerice, čime bi dokazali svoju ljubav i vjernost. Međutim, mnogi su pali na testu i umjesto imena partnerice rekli neko drugo, a našlo se svakakvih odgovora.  

Iznenađujuće, nekima su prvo pale na pamet istaknute povijesne ličnosti, poput Rose Parks, Harriet Tubman i Anne Frank, no našla su se tu i imena holivudskih ljepotica poput Zendaye i Anne Hathaway. 

“Moraš mi učiniti uslugu i reći ime jedne žene”, zatražila je Tiktokerica Cate svog partnera u viralnom videu koji je prikupio 17 milijuna pregleda. Nakon nekoliko upita, tip je izvalio ime sufražetkinje Susan B. Anthony, koja se borila za ženska prava sredinom 19. stoljeća.  

Tiktokerica Bailey Lister postavila je isto pitanje svom dragom, koji je rekao ime Harriet Tubman, aktivistice u borbi za prava robova. 

Cher, Margaret Thatcher i kujica 

“Moj se uspaničio i rekao Cher”, napisala je jedna tiktokerica, a druga objavila video u kojem je pokazala kako je njezin muž rekao ime njihove kujice, no nisu jedine koje su dobile neobičan odgovor. 

Ruth Bader Ginsburg, Anne Hathaway, Margaret Thatcher i Anne Frank, samo su neka od imena koja su uznermirenim tipovima pala prva na pamet.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *